Busca:   
Emocionari. Digues el que sents

Ampliar imagenAmpliar imagen

LIBRO

18.00 Euros

20.91 Dólares*

 

 

Compartir en:
compartir FaceBook compartir twiter

Emocionari. Digues el que sents

L'Emocionario descriu, amb senzillesa, quaranta-dos estats emocionals perquè el nen (i l'adult) aprengui a identificar-los i, així, pugui dir el que realment sent.

L'Emocionari li ofereix una oportunitat integradora a l'ésser humà, des de la seva més tendra infància, perquè l'ajuda a conèixer les seves emocions i a dialogar sobre els seus sentiments. D'aquesta manera, podrà gestionar-los adequadament i, així, sentir la seva vida amb tot el seu potencial, sense detriment de cap de les seves capacitats. El diccionari d'emocions és un suport pedagògic elemental.

Consells d'ús
Per a nens de 3 a 6 anys
Per a nens petits, recomanem que es comenci traient profit a les il·lustracions de les emocions més senzilles (vergonya, tendresa, odi, avorriment, felicitat).

Per a nens de 7 a 9 anys
Que els adults i els nens comparteixin experiències vinculades a determinades emocions contribuirà a establir vincles més forts ja que els membres de la família es coneguin millor els uns als altres.

Per a infants de 10 a 12 anys
A aquestes edats, els nens van experimentant canvis físics i psíquics impredictibles, sorprenents i inesperats. L' "Emocionari" pot ser un gran aliat en la intimitat com a lectura rutinària: amb la lectura diària, es crea un temps i un espai íntims en els quals reflexionar sobre les pròpies emocions i acostumar-se a processar el viscut sense deixar que s'enquisti.

Per a altres lectors
En general, utilitzem només quatre o cinc termes per expressar les nostres emocions. Aquesta manera de sintetitzar el nostre vocabulari emocional influirà en els nens del nostre entorn, ja que l'exemple és la seva principal font d'informació.

Molts docents i altres persones amb nens al seu càrrec, utilitzen l' "Emocionari" per refrescar els matisos entre unes emocions i altres i així aconseguir que els nens adquireixin un vocabulari que doni compte de la seva riquesa emocional.

Tambien disponible en:

 • Castellano
 • Editorial: Palabras Aladas
  ISBN: 9788494151330
  Publicado:11/2013
  Páginas: 92
  Idioma: Catalán
  Encuadernación: Rústica

   

   

  • Formas de pago
   Tarjeta de crédito
   PayPal
   Contra reembolso
   Transferencia bancaria

   Formas de envio
   Mensajería
   Correos
  • Atencion teléfonica tienda
   Telefono de contacto
  Gastos de envío
  G R A T I S
  Envíos España península para pedidos superiores a 49,90 euros
  Facebook
   

  TIENDA

  Tienda

  Enlaces rápidos a temas de interés

  BOLETÍN

  Regístrate para recibir nuestro boletín con novedades, ofertas y más...


  Registro | Contacta
  © Majo Producciones 2002-2021 - Prohibida la reproducción parcial o total de la información mostrada