Busca:   
Inicio > Tienda > Libros > Protocolos Test > Psicológicos
Q-PAD. Qüestionari per a l'Avaluació de Problemes en Adolescents (Joc complet)

Ampliar imagenAmpliar imagen

97.80 Euros

101.79 Dólares*

 

 

Compartir en:
compartir FaceBook compartir twiter

Q-PAD. Qüestionari per a l'Avaluació de Problemes en Adolescents (Joc complet) (B*)

C. Sica, L. Rocco Chiri, R. Favilli e I. Marchetti

El Q-PAD és una prova ràpida i senzilla d'aplicar i corregir per a la detecció i avaluació de problemes en adolescents (12-18 anys) incloent les variables més rellevants: Ansietat, Depressió, Insatisfacció corporal, Problemes en les relacions amb els altres, problemes familiars, Incertesa sobre el seu futur, Risc psicosocial, Abús de substàncies, Autoestima i benestar.

Per les seves característiques, el Q-PAD pot ser un instrument útil en tots aquells contextos en què es faci necessària una avaluació psicopatològica o del nivell de benestar de l'adolescent:

- Àmbit escolar-educatiu: suport en tasques d'orientació psicopedagògica o vocacional, detecció de dificultats d'adaptació i problemes en adolescents, orientació d'intervencions psicopedagògiques, avaluació col·lectives i screening de problemes, anàlisi de les millores produïdes per programes d'intervenció ...

- Àmbit clínic: avaluació inicial, avaluació de les intervencions o de la millora clínica, avaluació psiquiàtrica ...

- Àmbit forense: avaluació en contextos de tribunals de menors o tribunals ordinaris, peritatges ...

- Recerca: Per les seves satisfactòries propietats psicomètriques, la seva brevetat i la seva avaluació d'ampli espectre resulta un qüestionari molt adequat per a la seva aplicació també en investigació com a mesura complementària o central de l'estudi.

Els ítems continguts en el qüestionari, el llenguatge usat i les opcions de resposta disponibles, han estat degudament dissenyats i validats per adaptar-se als adolescents. A més, la relativa brevetat del qüestionari (81 ítems, entre 15 i 20 minuts d'aplicació), constitueix un punt fort de la prova que no ha de passar per alt a causa de l'escassa motivació i preocupació amb què la població adolescent realitza aquest tipus de proves, a les que solen ser reticents. Addicionalment, els estudis de fiabilitat i validesa realitzats han mostrat que el Q-PAD representa una ajuda útil en el treball amb adolescents tant en context educatiu com clínic, social o forense.

El seu perfil de resultats permet una fàcil i ràpida interpretació de les possibles àrees clau de malestar i benestar de l'adolescent avaluat.

Aplicació: Individual o col·lectiva

Temps: 20 minuts

Edat: De 12 a 18 anys.

B*. Para la venta de este producto se requiere acreditar: Conocimiento sobre la teoría de los tests y métodos estadísticos, garantizado por la correspondiente titulación académica.

Tambien disponible en:

Manual
10 quadernets
Kit correcció a 25 usos

Fabricante: Tea

  • Formas de pago
    Tarjeta de crédito
    PayPal
    Contra reembolso
    Transferencia bancaria

    Formas de envio
    Mensajería
    Correos
  • Atencion teléfonica tienda
    Telefono de contacto
Gastos de envío
G R A T I S
Envíos España península para pedidos superiores a 49,90 euros (más iva)(condiciones)
Facebook
 

TIENDA

Tienda

Enlaces rápidos a temas de interés

BOLETÍN

Regístrate para recibir nuestro boletín con novedades, ofertas y más...


Registro | Contacta
© Majo Producciones 2002-2024 - Prohibida la reproducción parcial o total de la información mostrada